Nur Afifah bt Mohd Puad (BIEP) 16y/o Singapore n Kuala Lumpur!

Thursday, 7 June 2012

Hati sakit ? Sembuhkan.


Assalamualaikum ;) aceceyhhh, tersenyum riang niyhhh ! kenapakah ?

Sbnarnye hati saket nih. tp, Alhamdulillah bahagia lg ;)  BACK TO THE TITLE laa sister ! amboiii mara nampk ;) Sape tak sayng EX kn.  . org yg penah bahagia kn kita. Yg masuk dalam hidop kita. Yg pernah menjadi insan yg kita paling sayang. Tp, bila hati disakiti tak tahu nk buat apa kn ? Nk bg dia tak bahagia, tak snggop. Dia tak pernah nak tahu, hati kita ni sakit macm mana bila dia tinggalkan kita.

Hati yg sakit, serious tak de sape akn tahu kalau kite cite punn. Tepuk dada tabah kn hati jee yg mampu ;)
I really dont know what to sayy, bg aku. .  Aku selalu pesan dkat mmbe aku, biaa laa macm mane punn org tuu saket kn hati kitaa. Jagn pernah kita berdendam dkat dia. Hdop kita tak tenang kalau kita dendam ni okaaayyy ? Ringkasss enough ?  Jadilah seorang yg pemaaf <3 

#jangan pernah menangis sebb disakiti, tak tentu org tuu akan ingat dkat kita. Apa yg ptot kita buat letak muscle dkat hati ;)) Mulakan hidop baru dgan Bissmillah :DD Insyaallah, nanti awak jumpa orang yg betul-2 ikhlas dan dapt menerima baik buruk awak.
 




Wednesday, 6 June 2012

Ada ciri-2 ni ? Masuk meminang tau.




Assalamualaikum, hihi. Tittle agak GEDIK laa ;)

 HOT-2 apa guna ? nk pergi mana ? Dalam tanah jugak anda dikembalikan nanti.
Kaay laa tak yah banyak bunyi, banyak baca straight to the point. *abehhh yg ni tak baca pulak ?
HAHAH ! upssssss, ;pp

Tidak perlulah muka handsome, pelajaran tak tinggi pun tak apa. Cukuplah layak menjadi imam didalam hidup ku. Bawak aku ke jalan yg diredhai NYA. Cukuplah layak menjadi ustaz kepada anak-anak ku nanti ;) Menyayangiku dan menerima cantik buruk ku ;)

Yeayyy, ringkas kan ?   Amboyyy, kecik-2 dah gatai nohh. HAHA. Pokk nakk ? aummm <3

BF ?  Kalau berani menegur solatku, pakaian, kelakuaan dan adab. Insyaallah, awak lah org yg saya tunggu selama ni.