Nur Afifah bt Mohd Puad (BIEP) 16y/o Singapore n Kuala Lumpur!

Friday, 18 November 2011

Sharing abt my family :) I love you more than evrythng.

I LOVE YOU !
Ifaa, Kakak.
Sarah, Abah, Mak, Azzah,

My abah ! Babah . I love you. My abah sagtt sporting !
, Bg aku. kalau tak de abah. Memg hidup aku musnah.
Abah lahh teman aku main Tumbuk-2, Geletek-2, Muay Thai,
pergi GYM. Family aku memg tak de lelaki. So, aku lahh yg 
macam lelaki.  Abah kerja sendiri. Dy chef dalam rumah ! 
Sebb masakan abah lah aku boleh gemok ><, eheh.
Hahah. Kalau keluar jalan-2. Aku tak nak org ngorat or 
pandang aku. Aku silang tangan dgan abah :) Konon macm BF aku.
Lagi punn abah aku ney hensem :) Sampai mak aku pun jeles. ehehe
. He's my Boyfriend ! He's my brother. He's my abah sayang.

My mak ! OMG maa ! You know how much i LOVE you ?
. Mak aku paling the best :) Dy wanita yg hebat ! Aku bangga
jd anak mak :) Sebab mak lah, aku boleh jejak kt SINGAPORE.
. Aku memg selalu kena marah dgan mak. eheh. sebab
aku ney degil. Tp, aku suka tgok dy marah. comel sagt ! 
, Kalau dy senyum. OMG. terselah lah kecantikkan dy.
Mak aku polis :) Dy wanita pertama n terakhir boleh tukar 
ke luar negara :) Hebat kn ? Mak aku ney sponser segala nya !
. Dari tudung sampai kasut. Dy lah yg sponser kn :) 
sebab tu lahh anak mak ni cantik macam mak kn :)
She's my lovely mak, mmuy, mama n friends.

My kakak ! Kakak !! Kau tahu tak aku sayang kau ?!!
. Kakak aku ney AYU gila ! Aku pun jeles =='
Lips dy sexaayy woo ! ahah. Kite org memg tak rapt 
masa kecik-2. Ye lahh beza pun setahun je umur kite orang.
, Kite org memang selalu gaduh. Penah dulu, gaduh pasal rebut
remote TV. Time maghrib mekak-2 tarik rambut bagai. Sekali
abah datng hentak kepala dua-2 ! Hambekk kau. Dua-2 benggong.
Hahaha. Kat tagn n pinggang dy ada parut :) Semua aku yg buat,
aku kan nakal ==' Solleyh kak ! Ehehhe. Org selalu ingat aku 
ney kakak, dy adik. Cuz badan aku size besar siket dari dy :)
, Kak ! sorry kalau tak hormat kau ! Kau je satu-2 nya kakak yg aku ada :)
LOVE you lahh <3

Sarah and Azzah ! Derang dua ney memg rapat gila :) Always together.
Bg aku, derang ney dah macam kakak aku ! ahah. Cuz, kalau
aku g sekolah. Satu dari derang lah yg kejut kn aku g sekolah :)
, Kalau tak ! memg aku tak banggun ==' ahaha. Derang ney tak de
banyak perbezaan. Cuma Sarah ney pemalas siket. Azzah ney 
rajin gila ! Kalau gaduh, dua-2 kena hentak dgan aku pulak.
ahah. Dek. . Aku sayang korang. Walaupun kadang-2
menyakitkan hati aku. Tp, aku happy kalau ada korang. 
Korang tak pernah melawan kalau aku tengking korang ! 
To Sarah !Kau memang kerasa kepala ! Degil nak mampos.
 Rambut kau paling aku suka ! ehehe.
 To Azzah ! Kau ney memg bajet cute lah 
kalau tak ada rambut dpan kau tuu ! Memang tak sah !
ahahah. Aku akan ikat kn rambut korang selagi aku mampu dekk :))
I LOVE YOU lahh benggong ! ehehe.



Friday, 11 November 2011

Alhamdulillah. 11.11.11. Janji aku.



Yarww ! Alhamdulillah 11.11.11 aku tak sangka :')
aku tak pernah mintak :D
, td ada orang tak puas hati pasal status aku kt 'FACEBOOK'
pasl 11.11.11 ney. aku padam. hangen satu badan. :'|
Benggang gila kot. Aku tak MAKI secara terbuka :)
, Aku lepas geram aku dekat 'ENCIK F' aku :DD cewah-2. ahah
Tak pasal-2 dy kena maki dgan aku =='. Aku puas siket. Sorry Boss.><,


Tak kesah lah korang nak cakp ape 11.11.11 ney. Tapi, seriously
aku HAPPY semacam :') aku pun tak tahu kenapa. ehehe.
ENCIK F ada perfomance band.
aku tak dapt follow. So, aku nak masak kn kt dy :DD
First time doe. Nak masak dekat laki ni ! Biasa aku masakkan dekat
, bapak aku je :D ehehe. Insyaallah nok ! Kalau ada rezeki, aku 
masak kn dkat kau :') #semangat nk blajar masak ><,


Kau janji tau ! Buat terbaek untok BAND kau :')
Aku janji masak kn untok kau ! :')
. GOOD LUCK nok. ! Aku tetap sokong kau dari belakang :)


nak share KUCENG BARU aku ><,


Immu.
, immo. imma. immy. 
faa love yeeuuu <3 meaww. ehehe








p/s: Aku tak pernah harap tarikh 11.11.11 ney :')
       aku bersyukur. Alhamdulillah :D 'ENCIK F'

Saturday, 5 November 2011

Woot woot ! I'm single.



Woot !!!! I'm single yarww ><, nguehehhe. 
tak sampai sebulan kapel dah putus ==' thumbs up siket.
whoaa. time kapel baby-2. time ptos babi-2. ahah.
Awak. .  I miss you. .  But, I hate you. .  .


thanks to AMAR DANIEL n EZYRA DANIEL(awek amar daniel) <3
, korang lhaa penyelamat air mata aku. cewaahhh. ahah
derang sweet ouh ! dah berbulan kapel. maseng-2 baek.
nguehehhe. jgn kembang aa ! org baru puji sikett neyh. 
. hope kekal lhaa ! zyraa ! daniel tak sabar nk anak uhh !
ahaha. malu leteww. nguehehe


Penat kot. tiap malam nk nanges bagai. Layn SUICIDE SILENCE
tgah-2 malam =='. #sukahatiakulah. Dah decide ney. 
, Nak cari bf yg betul-2 serious. .  Lepas SPM. tp. .  kalau
sebelum SPM. .  ada org betol-2 nk sayngg aku. aku trima kot.
, ntah lhaa ==' ngueheh.


Mak ! bawak lhaa kucing balik singapore ! Kesian kuceng tngal sorang-2 
kt KL ==' *putih. .  faa renduu putih. . faa nanges sorang jerh skrang. 
dulu masa kt KL. .  putih selalu teman faa nanges :'|



Monday, 31 October 2011

New style. Hubby. Holiday. Friends.



Assalamualaikum yarww :DD jyeahh !
, Firstly,  bloggie 'NEW STYLE' yarww :DD ahaha. menGANAS sudah !
act, aku suka benda-2 alah ney.
 this what I call 'word grafitti'. smart gila ><,
aku memg suka bnda-2 art macm ney. Bg aku, kalau nk lukis something,
'MUST put ur feelings inside the picture'.  Aku tak expert pun. Still blajar :))


Secondly,  I love my BABY MEYLOO. nguheheh. mengada gila ><,
ye lhaa. . dy PAHANG, aku Singapore. mesti lhaa ada rindu kn ? mesej pun jarang ><,
THANKS MY BABY, cuz paham keadaan kita yg berjauhan ney n sentiasa bersabar :)) 
pape pun,
I miss you my sayang baby mushuk :)) muahhhx :*



Thirdly,  nk cakp ney ! 'weyhh budak tak cukup umur' anda tuu 
sakit ! kena lhaa jaga kesihatan ! jangan nk menangis sangat lhaa kn ! 
Kite cop KAKI kt MUKA awok nt ! my gegurl MUST strong maa ! 
tabule lemah-2. tabule-3. haha. nt faa HAWIN masuk laut. ngueheh



Fourthly,  aku dah cuti skola :DD awal kn ? ahhaha. Maybe nt nk pergi KL, Penang n Kedah.
Naik kuda. ahah. gila menipu ><, whatever ! 


Mood: Happy, Sad, Annoyed, Irritating n CRAZIEEE ! buahah ><,



Wednesday, 12 October 2011

Ikhlas kah awak ?



People :DD assalamualaikum.
. As you known. Ifaa dah break dgan ex. Dy yg mintak.
Biar lhaa Ifaa dgan dia je yg tahu kenapa. Masa break,
Ifaa tgah exam. I stand alone. 


Hati dah tertutup for any guy. Ye lah, kalau Ifaa setia. BF pulak tak setia.
Its hurt kn ? :') Tp, Ada lha sorang mamat ney.


Kite orang chat on FACEBOOK. Tak sampai 10min kenal or chat.
Ada orang melamar saya ! OMG ! Elok tgah control ayu.
, Terkejut beruk bhai. HAHA ! nk terjatuh bulu mata palsu aku.*over
time tuu aku try chill.
Aku cakp semua baik buruk aku kt dy. Kire macm reject lhaa tuu.
Then dah lama-2 siket
AKU MELAMAR DY BALIK. ==' HAHA !
, aku tak nak bg harapan sagt. Kang yg sakit hati aku.


Dia manja. Dia baik. Dia gedik. Dia mengada. Dia gatal.
Dia sweet. Dia ramai kawan perempuan.*saya jeles. HAHA !
Dia suka merajuk. Dia friendly. Dia melayan kerenah saya.


Walaupun tak sekacak org lain. Tp saya trima dia seadanya.


"Saya: Awak benci lhaa saya !

Awak: Yepp. Saya benci awak !

Saya: Kenapa awak benci saya ?

Awak: Sebb saya SAYANG awk. saya benci awk ♥ ♥ ♥"


so, awak. saya tak tahu awak serious ke tak. Kalau awak serious.
Saya boleh serious <3 HAHA !


p/s: Dia kuat merajuk. Penat nk pujuk. Tp still sayang ! 

Wednesday, 5 October 2011

Kenape yea ?


Samekom :))
Awok, kenape dgan awok sayngg ? Awok marh kt sape ?
Awok, Sape Capital S.E ? Awok, 'AWOK BERGUNA BUAT KITE'  ham blowing kisses


Awok tak mau lhaa sedih-2. Kite sayngg awok. Awok tahu kn ?
Kite risau. Awok, Dgar kaay lagu ney ~ Khas ntok awok :))




p/s: BIARKU RASA APA YG KAU LALU

Thursday, 29 September 2011

I'm SINGLE braii !



Assalamualaikum :))


I'm SINGLE yarw peeps ! OMG ! I'm freakin IDIOT !
Just now, I settled my friends prob wif her BF. Now, what the FUCK is goin on !


Dear Muhammad,
      Kite tak lama kn ? Td I baru ingt nk sambut 4monthsary. 1.10.11 ney.
Tp tak sempat :') Dear, I tgu you yunk. I wish I can stay wif you at least three YEARS.
But, ALLAH tak izin kn. Yunk, kenape jd macm ney ? Asl I setia jea mesti broken heart.
I putus dgan EX i because of you :)) Tp ney yg I dapt kn ?


IT FUCKIN DAMN HURTS ! Tp I tak kesah sayngg :)) As long as you happy.
. Kalau I mish yeu. I tgok bulan jea :)) Cuz you ada cakp
"Singapore n Penang tade yg sama. Melainkan BULAN <3 "


Gudd Luck for ur exam dear ! I selalu engt you.

Monday, 26 September 2011

Ramai org sayang awok ! Awok tak sayang mereka ?



Samekom peeps :')
Ramai org sayang awok ! Awok tak sayang mereka ?


Awok, awok cakap awok tak nak menyusahkan sape-2 !
Tp awok dah menyusahkan tahu tak ?
Oukaay kenape kite cakap macm tuu ?
. Awok tahu tak ? Papa, Mama, Ibu, Abg Darwin, Zyra 
Kawan-2 awok dkat FB ! 
*SEMUA SAYANG AWOK* kenape awok tak hargai kasih sayang diorang ?


Awok, KITE MERAYU lhaa awok ! Makan lhaa ubt :')
Jangan lhaa kecewa kn orang yang sayngg awok :))
. tambh-2 ur FAMILY :)) Kesian mama, Mama derita awok kalau awok saket.
So pker pasl mama jea kaay kalau awok tak nak pker pasal org lain :')


p/s: think about people oukaay :)) kite salo doakan awok. 



Friday, 23 September 2011

Saya Selalu doakan awok !



Awok, Kite mintak maaf kite tade mase awok bertarung dgan sakit.
Kite mintak maaf yea awok ? 
Awok, Awok ingat tak JANJI kite and awok ? . 
"Awok janji awok nak jage diri and makn ubt. Kite janji, kite akan
jaga kesihatan kite and kuat"


Awok, Kite dah tunai kan jnji kite. Tp awok tak. 
Awok, awok memg kuat macam SUPERMAN  ! tp awok kena tahu
ubat tuu penting untok awok. 
Awok, macam mane kite nk kuat ? Kalau KAWAN yg BAIK macam awok
tngal kn kite ? Kite tak nak awok tinggal kn kite lg.


Pagi tadi, 7.00 pagi. 23/9/11
Luluh jantung kite awok, Bile dapat tahu awok masuk hospital.
Awok dah janji awok akan jage kesihatan. Mana janji awok ?
kite SAYANG awok :')
.Awok janji jangan pergi sebelum kite sempat JAGA awok kaay ?


p/s: Kuat lhaa awok ! TOLONG lhaa ! Amin :')


Ya,Allah. Hanya engkau yang memahami hati dan perasaan hamba mu ini.
Engkau tabah kan lah hati kawan ku ini. Hanya padamu aku memohon 
dan meminta pertolongan :') AMIN

Tuesday, 20 September 2011

Manusia lain-2.



Manusia lain-2. Bg aku someone yg special memang aku akn bg 
panggilan lain-2. !
Ex aku and Boyfriend aku skrang pon tak pernah sama =='


So, aku tak suka org sama kan aku dengan orang lain.
I'm the only NUR AFIFAH. Bukan orang lain
Kau tuu special bg aku. Nama pngln yg aku bg dkat kau. 
Ckop untuk kau sorang ! Tolng lhaa :') 


Awok, Bie, B, Bboy, Kau, You. !
Semua lain-2 lha ! Hasihh ~

Monday, 19 September 2011

Kena Marah ! Sekolah.



Hello Peeps :))
Korang sehat ? Aku sehat ~
Haishhh,


Aku ney memang dah banyak kali tukar sekola. Tiap-2 tahu tukar.
Semenjak dah msok 'SMK' nk dkat tiga sekolah. Setiap sekolah setahun.
Aku memang tak reti mix dgan org. My abah cakp kalau ada Problem 'share'
tapi tadi aku kena marah ==' Aku sekolah kt Singapore.


Level kat sini memang susah gile. Form 2 punya dah macm Form 5 dkat 
Malaysia. Aku plak jenis PEMALAS nk baca buku. Haish. Spm lagi 2years.
Dah lha PMR pun tak hambek.
. Sepanjang sekolah kat Singapore, Siket jea masuk kepala hotak ney.
Hmmm, INEEDYOU :')

Saturday, 17 September 2011

heyyoe ! :))



What's up peeps ! Korang sehat ?
*superduper sehat neiyh


IMISSYOU ! ILOVEYOU ! IHATEYOU ! hari tu aku kol die. Memang tak de nk sweet nye ! 
Tgah GADUH
, die sweet. Aku cakp macm gangster. HAHA ! *suke hati aku lhaa


Hari tu gaduh besar :)) Ada lhaa sebab nya kn. Second chance bagai.
Haishh. Sabar aku ade tahap ! Aku akan menuggu selagi aku boleh.


Bestie.
Awok, awok sedih kite sedih. Awok happy kite happy. Tapi wok, asl
marah kite tadi :') Tersentap siket. Tp salah kite, Kite tahu kite tak sepatot nye bodoh.
Awok, jangan risau kaay. Kite sayang awok. Insyaallah I'll be by ur side :))
Kite kn kawan :)) ILOVEYOU kura-kura !

Monday, 12 September 2011

Thank You boyy :))




It's me "Afifah Junior"
NUR AFIFAH JR
on FACEBOOK ! HAHA !

OMG ! He so cute right ?
He's look like girl ryte ?
HAHA !
He very very very very very very
CUTE :PP

ILOVEYOU bestie !

Thank You for this Photo :))
It's very simple n ugly. HAHA ! *kidd
Bt, I really really really LOVE IT !

Sunday, 11 September 2011

Awok kawan saye :)



Bestiee :)) Thank you yeaa..
He's the Bestfriends I ever had :PP


I got alot of Friends. But, He's something special. He very Caring about me.
We had make Promise. Our PROMISE is :


We must SMILE together. 
We must cry together. 
No secret between us.
He will be my Superman
I will be her Supercat
------------------------------------------------------------------------------
He have so many problems. I have so many problems.
He got Girlfriend. I got Boyfriend.
He a bit polite. I very rude.
He very Cute. I very Ugly.

He is a boy. I'm a girl.


We're diffrent, bt our we still can be friends :))


Kite orang memang agak over. Tapi, couple aku n die tahu KAMI kawan.
So tak de makna nak CURANG bagai. Die paham aku. Aku paham die.
Die suke pngel aku "Cute" tp aku tak suke ==' Cuz macm budak.*memg budak lg
-------------------------------------------------------------
Aku memg baru kenal die. Tp sepnjng kenal. Aku tahu die macm mane.
Korang tak kenal die so diam ! Eheheh...


Ney gambar aku edit for die :))


ILOVEYOU  !

Amar Daniel


P/s: Doa kn our Friendship kekal oukaay :))



Wednesday, 7 September 2011

Aku tak suke kawan aku sedih !



People :)) Aku tengah sedih.. Membe aku pun tgah sedih 
aku memg tak brape kenal die. Just kenal bodoh-2 jea..


Ade org tanye aku. Aku tak serik ke ? Serik ape ?
Ye lhaa, kalau org sedih aku advise, kalau aku sedih. Tade sape kesah
Ehh, babe ! Aku tak kesah ! Sebb aku tak nak org lain sedih macm aku sedih :') *aku ikhlas


Untuk kau,
   Aku tak nak kau sedih. Kau kn gilarx. Kau kena stay gilarx :)) Babe, memg perit rase dy.
Aku maybe tak tahu ape yg kau tgah rasa. Tp aku pun pernah jd macm kau. Babe, advise
aku untok kau. Jgn lhaa nk sedig bagai. Memg lhaa kau sayngg dy. Tp kau nk kena buat 
macm mane lg ? Dah dy yg nk macm tuu.. Kau kena lhaa trima. And kau mesti doa kn dy HAPPY :DD


Dah-2 kau jgn sedih muke kau tak handsome nanti.. Cube kau smiLe... Hah ? Kau 
tade mood nk smile ? Alaa, smiLe sikett jea.. Hah tak nk ? Siket jeaa ! *muke kesian
, Kau still tak nak smile ? Aku tampar kau kangg ! HAHA ! comel lhaa kau smile..
Haa ! kn dah ayu aku tengok *Handsome lhaa


p/s: Aku doa kn kau akn smile one day :') *kite kn kawan smile macm ney tau

Hey :') dgar lhaa tagisan aku :))



Aku nak menanges ! Smlm aku menanges n still menangis :))
Awok, kite dgar lagu 2ne1-Lonely(  bnyak kaly lhaa awok :')http://www.youtube.com/watch?v=AWui_becdfw&feature=iv&annotation_id=annotation_780000tp saye tak jemu awok. .  Maybe tuu yg kite rase. . 

Awok ~ Kite tak tahu nk cakp ape.. Kite sedih awok :)
, Awok buat kite happy, tp kite still Lonely, Kenape yea awok ?


Awok, ary ney kite Jiwang lhaa ==' Cepat EMO, kenaape yea ?
Awok, ade sorang jea yg melayn n happy kn kite awok :) *superr E n *AA
Awok tak kenal die kn awok ? Kite daa lame nk bg tahu awok. Tp tak sempat :'|
Awok, kite menangis mase taip ney.. Awok tak nampk kn ? Tp hati kite yg merasa awok :)
Awok, kite salo pker pasal awok.. Bonggok kn awok kite ney :')


Awok, *Superr E tuu brutal awok :)) Awok marah saya kawn dgan die ! Kite tak mau
kawn degn awok.. Kenape ? Ntaa lhaa awok.. Maybe die satu kepale dgan kite kott..
*AA tuu macm kite awok.. Dy saloo kesian kt kite.. Caring..


Awok.. Jagn tngal kite tau ? Kite leyh idop tnpe awok.. Tp ntaa lhaa kn.. 
Hati kite sakett awok :)) Perit awok.. Kite tak rmai kawan macm awok.. Kite LONELY awok.. Kite harap dekat awok je.. Kawn kite mane ? Ntahh lhaa awok.. Semua tak hargai kite. .  Mase derang sedih kite teman derang.. Mase saye sedih tade org nk tahu awok :'|
Tapi derang kawan kite.. Kite tak kesaa. . 


*Superr E tuu dah tuaa tau awok ==' Layk kawen daa.. and dy tuu Lonely macm kite ! Kite sayngg dy macm Bestiee oukaay ? Awok tak leyh tahu sape dy.. Cuz
awok tak leyh tahu :PP Janji dy tuu Happy Go Mati ! 


Awok.. Kite rela Lonely. Asl kn awok saloo pker pasl kite :')) tuu jea awok :)) 
Awok jagn risau ! Kite dah biasa hidop ALONE :))


p/s: THANK YOU *Superr E :))

Monday, 22 August 2011

Seminggu :DD



Assalamualaikum :D Poasa tak ?
Kaay korang :DD Selamat menyambut ary raya yg tak lame lg :DD
, N Merdeka :DD


Today I'm gonna talk about my BEAR ! <3
, bulan poasa nk cakp pasl buah hati :PP




Dah seminggu tak contact :'|
, tape I pham :DD


He got problem. He need to sttle it
He cannot online. He didn't pay his 'broadband'
He leave me alone. He need tyme to alone.
He make me happy. When he online last two days.
His birthday was Yesterday.

As his GF I supposed first person to WISH his bufday. . 
But, I'm to ego. . 
I didn't wish his bufday. .
I know I'm super duper stupid. 

Dear my Muhammad,
      I'm so sorry. I'm very selfish ryte ? I didn't 
appreciate you ryte ? I'm useless ryte ? I'm very unfit for you ryte ? I always make you worried ryte ? I always make you sad ryte ?

       But dear, did you know I just want make you feel that I need you ? Did you
know how much I need you ? Did you know how important you are ? 

Did you know ? you know that ? you know ? you know ? you don't know ? 
, now you know ! How important you're ryte ? ! okaay ?

        I always DOA for you ! I hope one day we'll together :DD Yes, one week you leave me.. You ! Stupido ! 
bt I still LOVE you ! HAha ! Insyaallah I'll always wait for you ~ 


p/s: Hope korang sabut raya dengan sempurna :DD Biep cuti sehari jee


p/s: Sayngg. . I really appreciate you :DD Insyaallah I sngop lg tgu you :DD



Saturday, 6 August 2011

Saya VAMPIRE pink ! gigi hantuu !


 

Tgok gmbaa ney okayy ?

HAA ! ney lhaa VAMPIRE pink :DD

Puasa-2 ! n Moo Min Woo !

 

erghhh !
Berselerak BLOG ney haa !
macm tongkang pecah !

Lame tak update kn ?
, kalau dlow update I'm still taken :DD
bt now. . 

I'm Single okaay ?

Mals laa nk citer kenape :PP
haa ! kalau tgok gmbaa yg
berselerak kt
<---------(tepi)
ney semua org yg 
IMPORTANT
 for me :)

Lupe nk cakp dkat korang

 SELAMAT BERPUASA !
ehehe !

siapa kah MOO MIN HOO ?
(icon shoubox)
BUAH HATI baru lhaa ! HAHA !
kacak kn-2 ?
kalau dlow Lee Min Hoo !
sekarang dah tukaa :DD

p/s: hope korang sehat   

Sunday, 3 July 2011

Rindu kea ?


Sayngg-2 !

rendoo kea ?
sagtt tak ?

sagtt

sagtt

sagtt 

sagtt

sagtt

sagtt

sagtt

sagtt

bape kaly nak sagtt daa =,='

ehehe ~

My Muhammad rendo I lhaa. .
, jangan jelesh !
die saya punyaa 

anda nak dy ?

BOLEH je !
syarat dy:

Makn penyepak saya dulu 

rasa lah tendangan kaki saya

Sujud dekat saya dulu

Fighting dgan saya dulu !

tapi.....

Kalau Muhammad nak kt awk.
, taa yh lhaa tunai kn syarat tuu
awak ambl saja lah..
, die kn sayngg awk dari saya :))

Muhammad !
, ILOVEYOU,

lhaa ~
tamau aa kapel laen kn :))
awk-2
, kite jarang contact sekarang kn 

kalau saya online awak tak online
, tape lah awk..
yg penting awk ada d'hati saya kn..



p/s: He's my okaay ! 


Friday, 1 July 2011

Today Is. . . .



Hey guys. . 


Kenape nan today ?
Today I'm supposed dah taken By Mohammad..


Tp entah lah.. Semua bad mood..


Padn muka kaw Biep ! Td die nak sagtt kt kaw !
kaw pergi bag dy give up ! Skunk dy tak nak dekat kaw ?!
, Puas ? 


Padn muke aq  macm ney dah jd nye..
Haiyoo ! amaa ! macm mane ney..


kasihan die.. saye yg buat salah die yg kena..


awk.. Sorry lha saye nk uji awk jerh..
, mane saye nk tahu awk nak gve up..
saye engt kn awk tak nak gve up..
, awk.. tabah lha ! jagn gve up !
awk cakp awk sanggup buat-2 ape-2 jerh kt saye..
, so awk jaan lhaa gve up !


skunk awk dah tak reply IM facebook saye..
, tape lhaa awk.. tak time yeaa !


I'm really sorry 


chaiyok awkk ! Win my heart <3  

p/s: JAAN GVE UP TAW AWK !