Nur Afifah bt Mohd Puad (BIEP) 16y/o Singapore n Kuala Lumpur!

Wednesday, 7 September 2011

Aku tak suke kawan aku sedih !



People :)) Aku tengah sedih.. Membe aku pun tgah sedih 
aku memg tak brape kenal die. Just kenal bodoh-2 jea..


Ade org tanye aku. Aku tak serik ke ? Serik ape ?
Ye lhaa, kalau org sedih aku advise, kalau aku sedih. Tade sape kesah
Ehh, babe ! Aku tak kesah ! Sebb aku tak nak org lain sedih macm aku sedih :') *aku ikhlas


Untuk kau,
   Aku tak nak kau sedih. Kau kn gilarx. Kau kena stay gilarx :)) Babe, memg perit rase dy.
Aku maybe tak tahu ape yg kau tgah rasa. Tp aku pun pernah jd macm kau. Babe, advise
aku untok kau. Jgn lhaa nk sedig bagai. Memg lhaa kau sayngg dy. Tp kau nk kena buat 
macm mane lg ? Dah dy yg nk macm tuu.. Kau kena lhaa trima. And kau mesti doa kn dy HAPPY :DD


Dah-2 kau jgn sedih muke kau tak handsome nanti.. Cube kau smiLe... Hah ? Kau 
tade mood nk smile ? Alaa, smiLe sikett jea.. Hah tak nk ? Siket jeaa ! *muke kesian
, Kau still tak nak smile ? Aku tampar kau kangg ! HAHA ! comel lhaa kau smile..
Haa ! kn dah ayu aku tengok *Handsome lhaa


p/s: Aku doa kn kau akn smile one day :') *kite kn kawan smile macm ney tau

No comments: