Nur Afifah bt Mohd Puad (BIEP) 16y/o Singapore n Kuala Lumpur!

Friday, 18 November 2011

Sharing abt my family :) I love you more than evrythng.

I LOVE YOU !
Ifaa, Kakak.
Sarah, Abah, Mak, Azzah,

My abah ! Babah . I love you. My abah sagtt sporting !
, Bg aku. kalau tak de abah. Memg hidup aku musnah.
Abah lahh teman aku main Tumbuk-2, Geletek-2, Muay Thai,
pergi GYM. Family aku memg tak de lelaki. So, aku lahh yg 
macam lelaki.  Abah kerja sendiri. Dy chef dalam rumah ! 
Sebb masakan abah lah aku boleh gemok ><, eheh.
Hahah. Kalau keluar jalan-2. Aku tak nak org ngorat or 
pandang aku. Aku silang tangan dgan abah :) Konon macm BF aku.
Lagi punn abah aku ney hensem :) Sampai mak aku pun jeles. ehehe
. He's my Boyfriend ! He's my brother. He's my abah sayang.

My mak ! OMG maa ! You know how much i LOVE you ?
. Mak aku paling the best :) Dy wanita yg hebat ! Aku bangga
jd anak mak :) Sebab mak lah, aku boleh jejak kt SINGAPORE.
. Aku memg selalu kena marah dgan mak. eheh. sebab
aku ney degil. Tp, aku suka tgok dy marah. comel sagt ! 
, Kalau dy senyum. OMG. terselah lah kecantikkan dy.
Mak aku polis :) Dy wanita pertama n terakhir boleh tukar 
ke luar negara :) Hebat kn ? Mak aku ney sponser segala nya !
. Dari tudung sampai kasut. Dy lah yg sponser kn :) 
sebab tu lahh anak mak ni cantik macam mak kn :)
She's my lovely mak, mmuy, mama n friends.

My kakak ! Kakak !! Kau tahu tak aku sayang kau ?!!
. Kakak aku ney AYU gila ! Aku pun jeles =='
Lips dy sexaayy woo ! ahah. Kite org memg tak rapt 
masa kecik-2. Ye lahh beza pun setahun je umur kite orang.
, Kite org memang selalu gaduh. Penah dulu, gaduh pasal rebut
remote TV. Time maghrib mekak-2 tarik rambut bagai. Sekali
abah datng hentak kepala dua-2 ! Hambekk kau. Dua-2 benggong.
Hahaha. Kat tagn n pinggang dy ada parut :) Semua aku yg buat,
aku kan nakal ==' Solleyh kak ! Ehehhe. Org selalu ingat aku 
ney kakak, dy adik. Cuz badan aku size besar siket dari dy :)
, Kak ! sorry kalau tak hormat kau ! Kau je satu-2 nya kakak yg aku ada :)
LOVE you lahh <3

Sarah and Azzah ! Derang dua ney memg rapat gila :) Always together.
Bg aku, derang ney dah macam kakak aku ! ahah. Cuz, kalau
aku g sekolah. Satu dari derang lah yg kejut kn aku g sekolah :)
, Kalau tak ! memg aku tak banggun ==' ahaha. Derang ney tak de
banyak perbezaan. Cuma Sarah ney pemalas siket. Azzah ney 
rajin gila ! Kalau gaduh, dua-2 kena hentak dgan aku pulak.
ahah. Dek. . Aku sayang korang. Walaupun kadang-2
menyakitkan hati aku. Tp, aku happy kalau ada korang. 
Korang tak pernah melawan kalau aku tengking korang ! 
To Sarah !Kau memang kerasa kepala ! Degil nak mampos.
 Rambut kau paling aku suka ! ehehe.
 To Azzah ! Kau ney memg bajet cute lah 
kalau tak ada rambut dpan kau tuu ! Memang tak sah !
ahahah. Aku akan ikat kn rambut korang selagi aku mampu dekk :))
I LOVE YOU lahh benggong ! ehehe.



Friday, 11 November 2011

Alhamdulillah. 11.11.11. Janji aku.



Yarww ! Alhamdulillah 11.11.11 aku tak sangka :')
aku tak pernah mintak :D
, td ada orang tak puas hati pasal status aku kt 'FACEBOOK'
pasl 11.11.11 ney. aku padam. hangen satu badan. :'|
Benggang gila kot. Aku tak MAKI secara terbuka :)
, Aku lepas geram aku dekat 'ENCIK F' aku :DD cewah-2. ahah
Tak pasal-2 dy kena maki dgan aku =='. Aku puas siket. Sorry Boss.><,


Tak kesah lah korang nak cakp ape 11.11.11 ney. Tapi, seriously
aku HAPPY semacam :') aku pun tak tahu kenapa. ehehe.
ENCIK F ada perfomance band.
aku tak dapt follow. So, aku nak masak kn kt dy :DD
First time doe. Nak masak dekat laki ni ! Biasa aku masakkan dekat
, bapak aku je :D ehehe. Insyaallah nok ! Kalau ada rezeki, aku 
masak kn dkat kau :') #semangat nk blajar masak ><,


Kau janji tau ! Buat terbaek untok BAND kau :')
Aku janji masak kn untok kau ! :')
. GOOD LUCK nok. ! Aku tetap sokong kau dari belakang :)


nak share KUCENG BARU aku ><,


Immu.
, immo. imma. immy. 
faa love yeeuuu <3 meaww. ehehe








p/s: Aku tak pernah harap tarikh 11.11.11 ney :')
       aku bersyukur. Alhamdulillah :D 'ENCIK F'

Saturday, 5 November 2011

Woot woot ! I'm single.



Woot !!!! I'm single yarww ><, nguehehhe. 
tak sampai sebulan kapel dah putus ==' thumbs up siket.
whoaa. time kapel baby-2. time ptos babi-2. ahah.
Awak. .  I miss you. .  But, I hate you. .  .


thanks to AMAR DANIEL n EZYRA DANIEL(awek amar daniel) <3
, korang lhaa penyelamat air mata aku. cewaahhh. ahah
derang sweet ouh ! dah berbulan kapel. maseng-2 baek.
nguehehhe. jgn kembang aa ! org baru puji sikett neyh. 
. hope kekal lhaa ! zyraa ! daniel tak sabar nk anak uhh !
ahaha. malu leteww. nguehehe


Penat kot. tiap malam nk nanges bagai. Layn SUICIDE SILENCE
tgah-2 malam =='. #sukahatiakulah. Dah decide ney. 
, Nak cari bf yg betul-2 serious. .  Lepas SPM. tp. .  kalau
sebelum SPM. .  ada org betol-2 nk sayngg aku. aku trima kot.
, ntah lhaa ==' ngueheh.


Mak ! bawak lhaa kucing balik singapore ! Kesian kuceng tngal sorang-2 
kt KL ==' *putih. .  faa renduu putih. . faa nanges sorang jerh skrang. 
dulu masa kt KL. .  putih selalu teman faa nanges :'|