Nur Afifah bt Mohd Puad (BIEP) 16y/o Singapore n Kuala Lumpur!

Friday, 11 November 2011

Alhamdulillah. 11.11.11. Janji aku.



Yarww ! Alhamdulillah 11.11.11 aku tak sangka :')
aku tak pernah mintak :D
, td ada orang tak puas hati pasal status aku kt 'FACEBOOK'
pasl 11.11.11 ney. aku padam. hangen satu badan. :'|
Benggang gila kot. Aku tak MAKI secara terbuka :)
, Aku lepas geram aku dekat 'ENCIK F' aku :DD cewah-2. ahah
Tak pasal-2 dy kena maki dgan aku =='. Aku puas siket. Sorry Boss.><,


Tak kesah lah korang nak cakp ape 11.11.11 ney. Tapi, seriously
aku HAPPY semacam :') aku pun tak tahu kenapa. ehehe.
ENCIK F ada perfomance band.
aku tak dapt follow. So, aku nak masak kn kt dy :DD
First time doe. Nak masak dekat laki ni ! Biasa aku masakkan dekat
, bapak aku je :D ehehe. Insyaallah nok ! Kalau ada rezeki, aku 
masak kn dkat kau :') #semangat nk blajar masak ><,


Kau janji tau ! Buat terbaek untok BAND kau :')
Aku janji masak kn untok kau ! :')
. GOOD LUCK nok. ! Aku tetap sokong kau dari belakang :)


nak share KUCENG BARU aku ><,


Immu.
, immo. imma. immy. 
faa love yeeuuu <3 meaww. ehehe








p/s: Aku tak pernah harap tarikh 11.11.11 ney :')
       aku bersyukur. Alhamdulillah :D 'ENCIK F'