Nur Afifah bt Mohd Puad (BIEP) 16y/o Singapore n Kuala Lumpur!

Friday, 18 November 2011

Sharing abt my family :) I love you more than evrythng.

I LOVE YOU !
Ifaa, Kakak.
Sarah, Abah, Mak, Azzah,

My abah ! Babah . I love you. My abah sagtt sporting !
, Bg aku. kalau tak de abah. Memg hidup aku musnah.
Abah lahh teman aku main Tumbuk-2, Geletek-2, Muay Thai,
pergi GYM. Family aku memg tak de lelaki. So, aku lahh yg 
macam lelaki.  Abah kerja sendiri. Dy chef dalam rumah ! 
Sebb masakan abah lah aku boleh gemok ><, eheh.
Hahah. Kalau keluar jalan-2. Aku tak nak org ngorat or 
pandang aku. Aku silang tangan dgan abah :) Konon macm BF aku.
Lagi punn abah aku ney hensem :) Sampai mak aku pun jeles. ehehe
. He's my Boyfriend ! He's my brother. He's my abah sayang.

My mak ! OMG maa ! You know how much i LOVE you ?
. Mak aku paling the best :) Dy wanita yg hebat ! Aku bangga
jd anak mak :) Sebab mak lah, aku boleh jejak kt SINGAPORE.
. Aku memg selalu kena marah dgan mak. eheh. sebab
aku ney degil. Tp, aku suka tgok dy marah. comel sagt ! 
, Kalau dy senyum. OMG. terselah lah kecantikkan dy.
Mak aku polis :) Dy wanita pertama n terakhir boleh tukar 
ke luar negara :) Hebat kn ? Mak aku ney sponser segala nya !
. Dari tudung sampai kasut. Dy lah yg sponser kn :) 
sebab tu lahh anak mak ni cantik macam mak kn :)
She's my lovely mak, mmuy, mama n friends.

My kakak ! Kakak !! Kau tahu tak aku sayang kau ?!!
. Kakak aku ney AYU gila ! Aku pun jeles =='
Lips dy sexaayy woo ! ahah. Kite org memg tak rapt 
masa kecik-2. Ye lahh beza pun setahun je umur kite orang.
, Kite org memang selalu gaduh. Penah dulu, gaduh pasal rebut
remote TV. Time maghrib mekak-2 tarik rambut bagai. Sekali
abah datng hentak kepala dua-2 ! Hambekk kau. Dua-2 benggong.
Hahaha. Kat tagn n pinggang dy ada parut :) Semua aku yg buat,
aku kan nakal ==' Solleyh kak ! Ehehhe. Org selalu ingat aku 
ney kakak, dy adik. Cuz badan aku size besar siket dari dy :)
, Kak ! sorry kalau tak hormat kau ! Kau je satu-2 nya kakak yg aku ada :)
LOVE you lahh <3

Sarah and Azzah ! Derang dua ney memg rapat gila :) Always together.
Bg aku, derang ney dah macam kakak aku ! ahah. Cuz, kalau
aku g sekolah. Satu dari derang lah yg kejut kn aku g sekolah :)
, Kalau tak ! memg aku tak banggun ==' ahaha. Derang ney tak de
banyak perbezaan. Cuma Sarah ney pemalas siket. Azzah ney 
rajin gila ! Kalau gaduh, dua-2 kena hentak dgan aku pulak.
ahah. Dek. . Aku sayang korang. Walaupun kadang-2
menyakitkan hati aku. Tp, aku happy kalau ada korang. 
Korang tak pernah melawan kalau aku tengking korang ! 
To Sarah !Kau memang kerasa kepala ! Degil nak mampos.
 Rambut kau paling aku suka ! ehehe.
 To Azzah ! Kau ney memg bajet cute lah 
kalau tak ada rambut dpan kau tuu ! Memang tak sah !
ahahah. Aku akan ikat kn rambut korang selagi aku mampu dekk :))
I LOVE YOU lahh benggong ! ehehe.